Tuesday, May 13, 2008

"Sebaik-baik wanita" - maksud namaku...

Pembuka lembaran, ASSALAMUALAIKUM....
Excitednye nak tulis ni...tangan menggeletar...

well, my name...Khairunnisa Abdul Rashid.. korg ingt lg tak? kalau ade yang lupe tu, try2 la ingt kn ye..hehehe..so far, saye baru abis stdy.. tengah kerja.. and still continue my beloved course in aircraft..
korg jgn minta belanje..kena sound awal2 ni..

to all my beloved friends yang dh lupe muka saye, nnt saye post picture..

waa...bile bace balik korg pnye name, rase rindu plak kat sume org..mana tak nye..dh sedekad kite ni tak bersua semuanye kan..kalo korg ade gmbr time skola rendah, bole kite wat album kat sini..bole share same2...

ok la..juz now, saye nak share my stdy..waa...stdy pasal aircraft mmang best...sbb kna pkir lebih dr ape yg aptut kite pikir..and the most important thing is, CHALLENGES... tu tak pyh ckp la..berapa bnyk kali saye ni kena buli dgn kaum adam..but, hasil nye, berbaloi..

neway, doakn saye , semoga saye capai ape yang saye nak...amin....

ni untuk share bersama...

^___^

waaaaa.......hehehe....

~khairunnisa~

4 comments:

Anonymous said...

macik!!..adeke letak gamba tuu..isk..isk..balik ni blanje,xkire...=)

nisa said...

hehehe..nape? ok la gmbr tu..nape nk minta blanje plak?

Anonymous said...

sebab awak da keje..:p..saya masih belajar..eheh..

nisa said...

sbb macik suke !! kena la letak..eleh..ni mcm minta hadiah kawen je..